Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2009 08:00 - Ghostbusters The Video Game
Автор: combine Категория: Забавление   
Прочетен: 2471 Коментари: 0 Гласове:
1



Ghostbusters премина границата от 1 милиона продадени копия Публикувано на 01.01.1970 Автор: Detonator
 
image Както съобщават The Star Telegram за създаването на Ghostbusters: The Videogame студиото Terminal Reality е похарчило около 15-20 милиона долара, а продажбите й възлизат на около 1 милион продадени копия.

„ Тази игра достигна статуса на блокбъстър, защото ориентировъчните продажби са около 1 милион копия - пише източника - За създаването на Ghostbusters: The Videogame са отишли хиляди часове работа, а бюджета се движи около 15-20 милиона”.


Шефа на Terminal Reality Марк Рендел(Mark Randel) заяви, че с радост би се заел със създаването на игра по нов филм „Ловци на духове”, който според слуховете е в процес на подготовка.


image

image
image
image
Версията за Xbox360 ще бъде Region Free Публикувано на 01.01.1970 Автор: Detonator
 
image Добри новини за всички притежатели на Xbox 360 в Европа. Американската версия на Ghostbusters няма да бъде регионално ограничена, което ще рече че ще може да се играе на внесените от щатите версии. Както знаете, на 16 юни в Стария континент ще излезе единствено версия за PS3, като временен ексклузив.



image

image
image
image
Sony ще издават Ловците на духове в Европа Публикувано на 01.01.1970 Автор: Detonator
 
image Неочаквано Sony Computer Entertainment Europe съобщиха, че са сключили договор с Atari съгласно който японската компания ще издаде Ghostbusters: The Video Game за PS2, PSP и PS3 на територията на Европа. Напомняме, че въпросната игра трябва да излезе на 19 юни, но на тази дата ще излязат единствено версиите за PS2 и PS3. Между другото се разбра, че все пак ще има версия за PSP. Atari побързаха да успокоят феновете, че това е само временен ексклузив и версиите за РС, DS, Wii и Xbox 360 ще излязат малко по-късно. Все пак колко по-късно не се знае, понеже липсва официална дата. Във този вход има някаква логика, защото интелектуалните права се държат от Columbia, която си е собственост на Sony. По този начин премиерата на играта съвпада и със старта на блу-рей изданието на филма. Важно е да уточним, че въпросния ексклузив е само за Европа - в САЩ всички версии излизат на 16 юни. Като че ли Sony не са особено доволни от продажбите в Европа и чрез осигуряването на ексклузиви ще се опитат да стимулират купувачите.



image

image
image
image
Игра по ловци на духове?! Публикувано на 01.01.1970  
 
image Добре де, признай си че звучи толкова тъпо, че като нищо може и да излезе нещо култово. Филмчето е легендарно и отстои на достатъчно разстояние във времето, за да не донесе на играта обичайното movie-to-game проклятие, свързано с нечовешкия ръш, за да се хване премиерната дата. Пък и практиката показва, че игрите по неактуални филми (Aliens VS Predator, Blade Runner, Chronicles of Riddick) често успяват да използват закупения лиценз по адски правилен начин. От друга страна производителите от Terminal Reality са сравнително сносни пичове, които все вадят някакви игри с потенциала да бъдат добри, но неминуемо издънващи се по някой параграф (BloodRayne 1&2, Blair Witch vol.1, Nocturne), а заради едните стегнати цици на Рейн на този етап не планираме да им гласуваме безрезервно доверие. Още повече, че точно от Бил Мъри и компания дори и създателите на една от най-сексапилните жени в гейминга не вярваме да изстискат сексапил. За момента всичко с което можем да отговорим на въпроса ти "Ще бъде ли това онази правилна кретенска игра, която да ми върне невръстните кино спомени" са тук приложените картинки. Хвърли им едно око и чакай повече информация по темата.


Тагове:   новини,   game,   video,


Гласувай:
1



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол